Taitavaa tilaus­ompelua Helsingissä

Unelmiesi mittatilaus­vaatteet meiltä

Ompelimo Sormustin Eila ompelee uutta asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Teemme erilaiset tilausompelun työt yli 30 vuoden kokemuksella Helsingin Lauttasaaressa. Valmistamme uusia vaatteita naisille ja miehille kaikenlaisista materiaaleista luonnonsilkistä nahkaan.

Teemme tilaus­ompeluna esim.

  • Juhla-asut ja puvut
  • Arkivaatteet
  • Lemmikkien vaatteet
  • Business-vaatteet yrityksille
  • Verhot, tyynyt ja muut sisustustekstiilit

Kerro meille, millaista ompelupalvelua tarvitset. Ota yhteyttä!

Hyvin istuva vaate mittatilaus­työnä

Kun edessä on tärkeä tilaisuus, kannattaa unelmien vaate teettää mittatilaustyönä. Näin saat juuri sinun yllesi istuvan ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden, jota ei muualla tule vastaan. Toteutamme tilausompelun työt tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Voit kertoa toiveistasi tai antaa meille vapaat kädet – molemmilla tavoilla on mahdollista saavuttaa onnistunut lopputulos.

Upeat asut ja puvut juhliin

Ompelimomme on erikoistunut näyttävien asujen ja pukujen valmistukseen. Linnan juhliin olemme ommelleet useita juhlapukuja jo vuodesta 1989 asti, joten vuosien varrella olemme päässeet toteuttamaan monenlaisia luomuksia. Kuvagalleriassa voit tutustua ompelemiimme juhla-asuihin.

Kodin sisustus­tekstiilit

Vaatteiden lisäksi ompelemme erilaiset kodin sisustuksen tekstiilit. Valmistamme esimerkiksi verhot ja tyynyt valitsemistasi kankaista. Kun teetät sisustustekstiilit ompelijalla, saat yksilöllistä ilmettä ja kestävää laatua kotiisi.