Vaatteiden korjaus­ompelua Helsingissä

Vaatteiden korjaukset ja muodistukset

Ompelimo Sormustin Eila korjaa rikki menneet naisten ja miesten vaatteet käyttökelpoisiksi. Teemme erilaiset korjausompelun työt yli 30 vuoden kokemuksella Helsingin Lauttasaaressa. Olipa kyseessä irronnut nappi tai ratkennut sauma, voit tuoda vaatteen korjattavaksi meille.

Tavallisia korjausompelun töitä ovat esimerkiksi lahkeiden ja hihojen lyhennykset ja pidennykset, hameiden ja housujen kavennukset ja levennykset, vetoketjujen vaihdot, nappien ompelut, saumojen korjaukset sekä muut vaatteiden muutostyöt. Teemme myös vuorien uusimiset sekä turkisten korjaukset ja muodistukset.

Muodistus antaa uuden ilmeen

Vanha, hyväkuntoinen vaate voi saada uuden elämän muodistuksen avulla. Jo pienilläkin muutoksilla vaatteesta saadaan muodikas ja kauniisti istuva. Muodistamme vaatteet hyvällä maulla toiveitasi kuunnellen. Esimerkiksi takista on mahdollista muodistaa vain kaulus tai koko takki – tai siitä voidaan muokata jopa mekko.

Valmisvaatteetkaan eivät aina istu toivotulla tavalla. Voimme korjata ja muokata myös valmisvaatteita miellyttävämmiksi ja paremmin istuviksi.

Teemme vaatteiden korjaukset nopeallakin aikataululla. Kerro meille, millaista ompelupalvelua tarvitset. Ota yhteyttä!